Methode

Voor STYNEN Parketwerk zijn de wensen van de klant het uitgangspunt om een gepersonaliseerd project te realiseren. Door met de klant, bouwheer of (interieur)architect concreet in dialoog te gaan, naar hen te luisteren en creatief mee te denken gaat STYNEN Parketwerk op zoek naar de ideale benadering. Elk project is uniek en vraagt dan ook een op maat gemaakte uitvoering.

Zo bieden zij een uitgebreid scala aan kleuren, behandelingen en bewerkingen aan, passend bij uw interieur. Ook kunnen zij u bijstaan met kleuradvies. STYNEN Parketwerk kiest resoluut voor high end materialen en ambachtelijke technieken om zo tot natuurgetrouwe resultaten te komen.

Uw concept is voor STYNEN Parketwerk een totaalbenadering, die volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd door ervaren ambachtslieden.

Hongaarse Punt

Dit hongaarse punt patroon is een tijdloze klassieker die steeds vaker gekozen wordt in zowel traditionele, landelijke panden als een modern gebouw. Deze worden steeds zorgvuldig geplaatst door de vakmannen van STYNEN.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Visgraat

Een visgraat vloer wordt vaak gebruikt in traditionele ontwerpen. Het is een populair patroon dat een ruimte een architecturale en klassieke uitstraling geeft. De mogelijkheden zijn eindeloos, naarmate een eventuele sierboord, afmetingen en afwerkingen. De omboording rond een visgraat wordt op maat gezaagd en afgetekend op eventueel schrijnwerk. Hierbij is precisiewerk van groot belang en resulteert dit in een foutloos eindwerk.

Motieven

Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Met decoratieve motieven is het mogelijk alle kanten uit te gaan in uw interieurverhaal. Dit gaande van kleine mozaïeken vloertjes en lamel op kant tot Versailles panelen en vlechtmotieven in een manoire stijl.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Stroken

Met een strokenparket wordt bedoeld planken in een vaste breedte of wisselende breedtes met verschillende lengtes die een ruimte de warme uitstraling geven. Hierbij kan er samen met STYNEN worden gekeken naar de mogelijkheden afwerking, verouderingen, … Bij een stroken patroon zijn kamerlange planken mogelijk om een sereen en puur gevoel aan het ontwerp van uw project te geven.  

Op zoek naar een partner in parket?