Ons verhaal

STYNEN Parketwerk is een bijzondere verwevenheid van passie, ambacht en vakbekwaamheid.

Onder het goedkeurend oog van Johan Stynen werd dit uniek concept opgericht in 1995 met als doel de hoogste graad van afwerking te ambiëren. Zo is STYNEN Parketwerk op de hoogte van elke verandering in de markt en worden de nieuwste trends gekoppeld aan innovatieve technieken. Daarnaast zijn zij ook expert in detailwerkzaamheden en beheersen ze oude technieken voor het renoveren en reconstrueren van historisch waardevol parketwerk in geklasseerde en karaktervolle panden. Dit alles met de grootste zorg en met het oog op de bewaring van de kunst van het ambacht.

Na drie decennia van dit uitzonderlijk verhaal, besloot Johan in 2022 zijn kennis en vaardigheden over te dragen aan de nieuwe generatie. Deze wordt belichaamd door Korneel Lootens, die naast nieuwe zaakvoerder ook de schoonzoon van Johan Stynen is. Dit past binnen het familiale karakter van de onderneming, de aanpak die ze ook graag doortrekken naar de connectie met de klant.

Zaakvoerder

Korneel Lootens is een jonge, gedreven vakman die gepassioneerd is door de interactie van kleur en licht. Binnen het ambacht van parketwerk, vond Korneel een medium om zijn talent en zijn gevoel voor esthetiek en kunst te uiten.

Hij tracht de impressies en schoonheid van diverse culturen te verwoorden en in te passen binnen de verschillende projecten. In zijn atelier experimenteert hij dagelijks met afwerkingstechnieken, kleuren en reacties om op maat gemaakte oplossingen te bieden en uiterst gedetailleerde resultaten te bekomen.

Projecten

Benieuwd naar wat we doen? Bekijk dan snel onze projecten.

All our coaches are former professional players and highly experienced in coaching all levels and ages.