Werk

Werk

Nieuwbouw

Het heeft veel tijd en energie gekost maar uw droomproject begint eindelijk vorm te krijgen. De perfectie benaderen is daarbij niet voldoende, wij leggen de lat hoger! Daarom hebben wij een eigen erg persoonlijke workflow ontwikkeld die helemaal is afgestemd op de behoeftes van de klant.

Johan Stynen nodigt u bij hem thuis uit om de plannen van de woning grondig te bestuderen. Afhankelijk van uw eigen wensen zet hij op basis van zijn ervaring de verschillende mogelijkheden op een rijtje. In zijn eigen woning kan u op die manier rustig de prachtige veelzijdigheid van hout ontdekken. Op basis daarvan wordt een offerte samengesteld. Zijn ervaring sluit onaangename verrassingen achteraf helemaal uit. Afspraak is afspraak.

De volgende stap is een bezoek ter plaatse waarbij we een vochtmeting doen van de dekvloer, waarna de werken van start kunnen gaan.

Renovatie

U heeft uw oog laten vallen op een bestaande woning maar wil deze naar uw eigen hand zetten. Onze missie bestaat eruit om voor u een waardevolle partner te zijn bij deze realisatie, "uw droom is ons werk".

Alles begint met een bezoek aan de woning van zaakvoerder Johan Stynen. Zo ziet u meteen wat de onuitputtelijke mogelijkheden van hout zijn.

U maakt er kennis met de verschillende materialen en ziet hoe Johan Stynen zelf instaat voor de kleuringen van het hout. Zeker bij een renovatie- of restauratieproject waar authentieke elementen bewaard moeten blijven. Gedegen vakkennis is van goudwaarde.

Johan Stynen bezoekt met u vervolgens de woning en maakt de offerte op maat. Omdat hij perfect uw wensen kent en de situatie ter plaatse zelf heeft beoordeeld, wijkt de eindafrekening voor geen cent af van de offerte. Het resultaat is een koninklijke vloer die uw woning echt doet leven.

Interesse? Neem contact op:

Via mail info@parketwerk.be of bel +32 (0)475 900 156

Contact